روغن فلفل قرمز


6,000 تومان

70 در انبار

در طب سنتی کهن جهان معمول بوده است که از عصاره فلفل قرمز تند برای بیهوشی های موضعی در موارد دندان درد و برای درمان ورم ملتحمه استفاده می کرده اند . در توصیه های پزشکی حکمای طب سنتی ایران آمده است که برای تسکین درد در ناحیه ای از بدن ضماد فلفل قرمز مخلوط با آرد عدس تجویز می شده است . طبق تحقیقات توماس برکس مدیر گروه دارو شناسی در مرکز تحقیقات علوم پزشکی تووسان وابسته به دانشگاه آریزونا ، تزریق ماده کپسایسین انواعی از دردهای مزمن خوک آزمایشگاهی را در مدت یک هفته کاملاً تسکین داده است و اگر پماد کپسایسین روی پوست مالیده شود موجب کاهش دردهای مبهم می شود . دکتر برکس معتقد است دیری نخواهد پایید که ماده کپسایسین در ردیف داروهای مسکن درد بخصوص دردهای روماتیسمی و آرتروز به بازار عرضه شود .تحقیقات اخیر نشان می دهد مصرف روغن فلفل قرمز یا فلفل تند با کاهش ناراحتی های مفصلی و آرتروز رابطه مستقیم دارد .

با مصرف روغن فلفل احساس گرما می کنید که علت این است کپسایسین موجود در فلفل باعث ترشح آدرنالین می شود که این ماده در بالا بردن دمای بدن نقش مؤثری دارد . وقتی دمای بدن بالا می رود متابولیسم افزایش پیدا می کند و در بسیاری از افراد باعث عرق کردن شده و بدن کالری بیشتری می سوزاند و فرد لاغر می شود . در ضمن افزایش دهنده جریان خون موضعی نیز می باشد که استفاده موضعی آن همزمان با روغن سیر و زیره سبز باعث دفع چربی زائد ، کاهش سایز و تناسب اندام می شود .

جهت دردهای رماتیسمی و اثر ضد درد روزی۲ تا ۳ نوبت به محل ماساژ داده و روز بعد شستشو شود.