عرق پونه


10,000 تومان

10 در انبار

عرق پونه برای درمان، کنترل و پیشگیری از بسیاری بیماریها مفید و موثر است. گیاه پونه از خانواده نعنا بوده و دارای ترکیبات شیمیایی مشابه گیاه نعنا میباشد و در آن اسانس روغنی منتول به مقدار فراوان وجود دارد. پونه انواع مختلفی داشته پونه کوهی و پونه وحشی از خواص درمانی و دارویی فراوانی برخوردار هستند. مصارف شناخته شده آن در آشپزی، شیرینی‌پزی و در طب سنتی به عنوان آرامبخش و مسکن و نیز در سقط جنین به کار می رود. اسانس آن در صنعت عطرسازی کاربرد دارد و دارای ماده سمی پولِگون است. قسمتهای دارویی این گیاه شامل برگها و گل‌های پونه است. خواص پونه بسیار گسترده بوده، عطر تند آن با نعنا کام

موارد استفاده گیاه دارویی پونه

از پونه به اشکال مختلفی برای درمان بیماریها استفاده میشود. پونه را میتوان به صورت خام و همانند سبزی خورن مصرف نمود. دمنوش پونه و نیز عرق پونه از دیگر موارد استفاده از این گیاه دارویی است. همچنین امروزه عصاره پونه نیز در داروخانه‌ها یافت شده که از آن برای موارد مختلف پزشکی استفاد میشود. عصاره‌ ی پونه دارای خاصیت تسکین دهنده‌ ی درد بوده ودر محیط آزمایشگاه دیده شده که عصاره‌ ی پونه در مقابل ویروس تب‌ خال، ویروس آنفلوآنزا، بیماری نیوکاسل و ویروس‌های مختلف دیگر فعال است.

 

خواص عرق پونه (طبیعت و خواص درمانی)

عرق پونه طبیعتی گرم و خشک دارد. برخی خواص دارویی عرق پونه به طور خلاصه عبارتند از:

خاصیت آنتی بیوتیک

یکی از خواص عرق پونه خاصیت ضد عفونی کننده و آنتی بیوتیک بودن آن است که مشابه یک آنتی بیوتیک طبیعی عمل میکند. عرق تهیه شده از گیاه پونه به دلیل دارا بودن ترکیبات ضدباکتریایی، دارویی فوق العاده برای رفع عفونت های تناسلی، ادراری و گلودردهای چرکین بوده و مانندآنتی بیوتیکعمل می کند.

لا متفاوت بوده و طعم آن در ابتدا گرم، گس و کمی تلخ است.